1. GENERELT
Her finder du de handelsbetingelser, der er gældende ved køb på frieraarhus.dk. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler på hjemmesiden. Handelsbetingelserne gælder kun for købsaftaler mellem forbrugere og frieraarhus.dk.

frier&friers adresse er: Havnegade 24, 8000 Aarhus C, att. Frier Architecture.

 

2. BESTILLING
Du bestiller en vare ved at udfylde kontaktformularen eller ved at sende e-mail med dine personlige oplysninger. Oplys venligst følgende:

  1. Navn og efternavn
  2. Adresse
  3. Telefonnummer
  4. E-mail

Når dette er gjort, vil vi sende en bekræftelse af din bestilling samt oplysninger om forventet leveringstid. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse. Bekræftelsen på din bestilling skal du godkende per e-mail. Når denne er modtaget, vil vi sende den endelige ordrebekræftelse, en faktura og oplysning om levering.

 

3. BETALING VIA FAKTURA
Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms. Den fremsendte faktura betales via bankoverførsel, før produktet sendes til din adresse.

 

4. FRI LEVERING
frier&frier leverer gratis i Danmark. Mindre produkter sendes med Post Danmark, mens større produkter sendes med speditør.

4.1 Levering med Post Danmark
Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil buddet aflevere en pakkeseddel og du kan herefter afhente pakken på nærmeste posthus, postbutik eller Døgnposten. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du modtager dit produkt til tiden. Vi kan dog ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

4.2 Levering med speditør
Vores speditør kontakter dig før planlagt levering for at aftale leveringstidspunktet. Leveringen kan ske fra mandag til fredag. Bemærk venligst at vi opkræver et leveringsgebyr på kr. 1.500 inkl. moms, hvis der ikke er en myndig person på leveringsadressen til at bekræfte leveringen af ordren på det aftalte leveringstidspunkt.

4.3 Manglende levering
Hvis du ikke har modtaget dit produkt indenfor forventet tid, bedes du sende en e-mail til kontakt@frieraarhus.dk eller ringe på telefon 53270836.

 

5. RETURRET
Såfremt du ønsker at returnere et produkt, har du 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager produktet. Produktet skal returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen samt dine kontooplysninger. Du har ret til at få det fulde beløb retur, dog skal du selv betale omkostningerne forbundet med returneringen. Når produktet er modtaget, undersøgt og godkendt, returneres købsprisen til din konto. Du kan fortryde et køb ved at returnere produktet til den angivne returadresse med samme leveringsform, som produktet er fremsendt med. Det er vigtigt, at produktet indpakkes forsvarligt, når du sender det retur til os. Hvis muligt skal du sende produktet retur i original emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

6. REKLAMATION
frieraarhus.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har konstateret manglen ved det købte produkt. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, som direkte eller indirekte er opstået som følge af almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller fejlagtig benyttelse. Reklamationer skal meddeles på kontakt@frieraarhus.dk og være ledsaget af en beskrivelse af manglen, en kopi af fakturaen, dit navn og adresse samt dine kontooplysninger, såfremt købsprisen skal returneres.

Produktet kan efterfølgende returneres. Når vi har modtaget og undersøgt produktet, vurderer vi, om reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget, refunderer vi rimelige og dokumenterede fragtomkostninger. Det er vigtigt, at produktet indpakkes forsvarligt når du sender det retur til os. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.